templari_kita_warmtepomp_binnendeel_buitendeel_industrie_hal

WARMTEPOMP°HEATER

modellen

Er zijn goede redenen om nú van het gas af te gaan: duurzaamheid en kostenbesparing. Voor de industriële -gas- luchtverhitter bestond nog geen passende stille vervanger. Tot nu.

Templari Benelux introduceert een hoog capaciteit lucht-lucht warmtepomp met innovatieve functies die betrouwbare warmtelevering realiseert. De lijn bestaat uit drie modellen: Kita Air, Kita Air Cold en Kita Air Plus. De warmtepomp°heater; dé vervanging van de gasheater.

efficient

Met minimale ontdooicycli en het hoge rendement is dit de meest efficiënte warmtepomp verkrijgbaar in de markt. Gebruikelijk is een ontdooicyclus van minimaal eens per uur, de Templari warmtepomp ontdooit eens per 5 á 6 uur.

zuinigste

Mede door de ongekende hoge score op het seizoensrendement (S.C.O.P.) hebben de warmtepompen een Energielabel A+++. Dit is voor warmtepompen het hoogst haalbare.

innovatie

Constant innovatief onderzoek voor onze warmtepompen met respect voor milieu.

stilste

De modellen van de Kita lijn zijn de stilste op de markt. De afmeting van de unit en de fan diameter is afgestemd op een zo laag mogelijke geluidsproductie. Het binnendeel produceert op 3 meter afstand 30 dB(A), het buitendeel op 5 meter afstand 38 dB(A). Oftewel: fluisterstil.

seizoensgeoptimaliseerde prestatie

De traploze aangestuurde warmtepomp past zich aan de actuele warmtevraag aan. Nieuwe technieken zoals intelligente tusseninspuiting bij lage temperaturen van het koudemiddelmengsel en een zelfdenkende en gereduceerde ontdooicyclus, zorgen ervoor dat de warmtepomp als hoofdverwarming inzetbaar is tot -30°C buitentemperatuur.

aangenaam

Op basis van vraag en aanbod zorgt de Kita lijn voor betrouwbare warmteregeling. Door de ingebouwde meet- en regeltechniek is er een aangename en stabiele temperatuur. De inverter-techniek zorgt voor een modulerende, traploze warmteopwekking tussen 15 en 100%. Waardoor temperatuur fluctuaties voorkomen worden en een energiezuinig werking is geborgd. De luchtworp is volledig instelbaar waardoor tochtklachten worden voorkomen.

het binnendeel

De warmtepomp°heater bestaat uit een binnendeel en een buitendeel. Van de drie modellen is het binnendeel hetzelfde. Dit zeer stille binnendeel zorgt voor een stabiele tochtvrije temperatuur. Zowel verwarming als koeling.

het buitendeel

Het buitendeel van de warmtepomp°heater haalt zijn energie uit de buitenlucht en verschilt qua vermogen bij de drie modellen. Het stille en zeer energiezuinige buitendeel zorgt voor een gegarandeerde werking tot -30°C.

drie modellen

Kita Air
35 kwthermisch vermogen
EnergieklasseA+++
SCOP5,04
Geluid binnendeel (3m) 30 dB(A)
Geluid buitendeel (5m) 38 dB(A)
Afmeting binnendeel1090 x 1253 x 765 mm
Afmeting buitendeel1257 x 1791 x 641 mm
Kita Air Cold
40 kwthermisch vermogen
EnergieklasseA+++
SCOP4,96
Geluid binnendeel (3m) 30 dB(A)
Geluid buitendeel (5m) 38 dB(A)
Afmeting binnendeel1090 x 1253 x 765 mm
Afmeting buitendeel1257 x 1791 x 641 mm
Kita Air Plus
46 kwthermisch vermogen
EnergieklasseA+++
SCOP4,86
Geluid binnendeel (3m) 30 dB(A)
Geluid buitendeel (5m) 38 dB(A)
Afmeting binnendeel1090 x 1253 x 765 mm
Afmeting buitendeel1414 x 2021 x 956 mm

ehpa kwaliteitslabel

Alleen de allerbeste warmtepompen op de Europese markt mogen het ehpa kwaliteitslabel dragen. Hiertoe moeten hogere rendementseisen worden aangetoond in aangewezen, ISO 17025:2018-03 geaccrediteerde testinstituten. Templari Srl. liet haar lijn extern testen in Zwitserland en verkreeg dit label.  De testvoorschriften van het EHPA Kwaliteitslabel zijn gebaseerd op geharmoniseerde Europese normen en verplicht voorzien van een externe audit.  De toestellen moeten voldoen aan de minimale SCOP rendement- en geluidseisen volgens EN14825 en EN12102.

zonnepanelen en EIA

Maak een extra stap in het reduceren van uw energieverbruik door het aanleggen van zonnepanelen of andere groene energie opwekking. De combinatie van de all electric warmtepomp°heater die gebruik maakt van eigen energie opwekking zorgt voor een enorme besparing op de energierekening.

Gelijk wordt er vanuit de overheid gestimuleerd om duurzame stappen te zetten. Zo kan je gebruik maken van de Energie-investeringsaftrek (EIA) voor ondernemers. Deze is bedoeld voor ondernemingen die investeren in CO2 reductie, duurzame energie of energiebesparing.

ook jouw hal klimatiseren?

wissel je gasheater voor de nieuwe warmtepomp°heater