templari_benelux_over_ons_harry_vaatstra

WELKOM

bij Templari Benelux

Vereerd ben ik dat je ons hebt gevonden. Hier vind je alles wat je moet weten over onze warmtepomp oplossing voor de hallen zoals in de industrie: de techniek, de specificaties en hoe ze jouw hal zuiniger en duurzamer maken. Ik hoop dat het je enthousiast maakt om de stap te zetten om van het gas af te gaan. Is het niet om het klimaat te verbeteren, dan wel om de kosten die je kan besparen. Dus kijk rond en neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.

Vriendelijke groet,
Harry Vaatstra
CEO Templari Benelux

ons ambacht

kwaliteit

We staan voor kwaliteit. Italiaanse stijl gecombineerd met Duitse degelijkheid en Groningse nuchterheid. Producten en diensten waar je op kan vertrouwen, zowel qua prestatie als qua service.

innovatie

Het kan altijd beter, stiller, efficiënter, duurzamer. Het zit in ons DNA om te blijven ontwikkelen. Dat doen we voor en met de markt.

gezamenlijk

Met elkaar, met de markt, met installateurs. Alleen samen zorgen we voor een optimale oplossing. Wij staan midden in het speelveld en zijn verbonden in een groot netwerk van collega’s, opdrachtgevers en adviseurs.

ervaring

Onze familie bestaat al meer dan 17 jaar. Onze samenwerking is nieuw, samen gaan we nieuwe wegen bewandelen die ons verder brengt als nooit tevoren.

onze familie

Templari Benelux heeft een grote broer en een grote zus: Templari Srl. en Klimaatgroep Holland.

Voor Templari Srl. zijn wij de importeur van de gehele lijn van Templari voor Nederland, België en Luxemburg. Het Italiaanse Templari maakt al jaren hoogwaardige warmtepompen die zich onderscheiden door uitzondelijke kwaliteit en zeer lage energieverbruiken.

Klimaatgroep Holland is ons zusterbedrijf, een innovatief bedrijf met concepten voor het binnenklimaat. Al ruim 17 jaar hebben zij ervaring op het gebied van binnenklimaat, duurzaamheid en energiebesparing.

ons verhaal